fredag den 10. juni 2011

MO: Cannery Row & Lovers' Point

Cannery Row

 Cannery Row

Cannery Row

Cannery Row

Cannery Row

 Cannery Row

Cannery Row                                                                                                                    John Steinbeck

Lovers' Point Park

Lovers' Point Park

Lovers' Point Park

Vi gik videre fra Path of History til Aquarian Bicycles, hvor vi lejede cykler til de flg. 4 timer. Monterey har en lang, lang cykelture, der kører lidt fra nord (fra Seaside) mod syd (til Pebble Beach) langs vandet, hvilken vi havde besluttet os at køre på. Vi startede v. Fisherman's Wharf - hvilket faktisk lå midt på strækningen, men tæt på vores hotel - og kørte derefter sydpå, og gjorde vores første stop i Cannery Row. Cannery Row er en gade i Monterey - og den amerikanske titel på forfatteren (og nobelprisvinderen) John Steinbecks Dagdriverbanden. Gaden er fyldt med velbevarede historiske bygninger og referencer til bog og forfatter, hvilke gør den til en lille og sød turistattraktion i Monterey.

Derefter kørte vi videre, og efter et mindre teknisk problem m. min mors kæde på cyklen (så kører vi da bare hele vejen tilbage og frem igen!), kom vi endelig til Lovers' Point Park, der er en lille bitte park - men med en meget storslået udsigt. Wow, er vist det eneste man kan sige her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar